ZZP-Pakket

PRS Finance, is gevestigd in Arnhem en bereikt heel Gelderland, heeft voor het stijgende aantal ZZP-ers in Nederland een compleet en aantrekkelijk ZZP-pakket samengesteld. Doordat we een sterk gespecialiseerd kantoor zijn voor ZZP-ers/eenmanszaken, hebben we ervaring opgedaan in de diverse branches. De bouw-, financiële-, ICT en energiesector zijn de meest voorkomende branches, zowel klein bedrijf als MKB onderneming, die wij als klanten binnen ons kantoor hebben. PRS Finance is het administratiekantoor voor de ZZP-er/eenmanszaak in de regio , Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Ede-Wageningen, Doetinchem en daarbuiten.

Wat houdt nu het ZZP- pakket daadwerkelijk in ?

In het ZZP-pakket zitten alle werkzaamheden die onder de wettelijke administratieve verplichting vallen. Verder hebben we het nog uitgebreid met aanvullende diensten waardoor u een volledig pakket heeft zonder er verder nog naar om te kijken, met dit pakket bent u klaar en zijn de jaarlijkse kosten voor u duidelijk en komen er daarnaast geen extra kosten meer.

Deze formule en eigenschappen van ons kantoor maken het zeer interessant voor de kleinere ondernemer die vooral behoefte heeft aan administratieve begeleiding en fiscaal advies. PRS Finance onderscheid zich hier zeer sterk in ten opzichten van andere administratiekantoren, bij ons krijgt u optimaal fiscaal advies.

De volgende diensten zitten in het ZZP-pakket:

  • Het verzorgen van de boekhouding;
  • Begeleiden en adviseren bij fiscale vragen;
  • Verzorgen van de BTW aangiften;
  • Het opmaken van de jaarrekening;
  • Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor ondernemers;
  • Het verzorgen van de inkomstenbelasting voor de partner;
  • Begeleiden bij het aanvragen van u VAR verklaring;
  • Adviseren bij het afsluiten van verzekeringen;
  • Alle correspondentie met de belastingdienst.

Dit is dus een uitgebreid pakket waarin alle werkzaamheden opgesloten zitten die jaarlijks terugkomen, u wordt dus niet verrast door facturen wanneer u ons om een advies heeft gevraagd. Dit pakket heeft een harde prijsafspraak welke duidelijk en helder is. Voor de prijs van dit pakket kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Mocht u interesse zijn gewekt dan kunt u een geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen met onze adviseur. Daarnaast heeft PRS Finance een compleet dienstenpakket die u altijd kunt raadplegen.